Zelfstandige Eventprofessionals Regio Utrecht

Zakelijke Community voor Eventprofessionals

Voor opdrachtgevers

Ook voor opdrachtgevers biedt ZEP030 een meerwaarde. Alle leden van ZEP030 zijn weliswaar zelfstandig, maar door hun sterke onderlinge netwerk, kunnen zij heel gemakkelijk hun krachten bundelen, indien dit wenselijk is. Diverse disciplines worden vertegenwoordigd binnen het ZEP030-collectief, denk aan evenementenorganisatie, communicatie, catering, audiovisuele communicatie, hostessen, social media etc. 

Er is sprake van korte lijnen, waardoor de leden elkaar makkelijk onderling kunnen versterken. Daarnaast hebben alle ZEP030-leden uiteraard ook een eigen netwerk, waardoor tevens andere samenwerkings-verbanden gemakkelijk te leggen zijn. Bovendien is er geen sprake van overhead, waardoor de kosten lager en transparanter kunnen blijven, in vergelijking met grote bureaus.

De ZEP030-leden komen regelmatig bij elkaar en hebben ook buiten de reguliere bijeenkomsten om, nauw contact met elkaar. Zij geven elkaar tips, houden elkaar scherp en brengen elkaar van nieuwe ideeën op de hoogte. Zodoende zijn de ZEP030-leden altijd goed op de hoogte van wat zich binnen de evenementenbranche afspeelt.